
فهرست مطالب
پروفیل آلومینیومی چیست؟
امروزه، فلزات بسیاری وجود دارند و هر یک از آنها دارای خواص مکانیکی و ترکیبات شیمیایی ویژهای هستند. فولاد و آلومینیوم به عنوان یکی از محبوبترین انواع فلزات در صنایع مدرن شناخته میشود. در بازار کنونی، از آلومینیوم اغلب به صورت پروفیل استفاده میشود. آلومینیوم فلزی نقرهای رنگ با جلای فلزی، نرم، سبک و دارای قابلیت شکلپذیری بالایی است. از ویژگیهای مهم آلومینیوم، وزن سبک و عدم زنگزدگی میباشد. پروفیل اکستروژن آلومینیوم ، به عنوان یکی از پرمصرفترین مصارف آلومینیوم به حساب می آید. آلیاژهای آلومینیوم به دلیل داشتن خواص منحصر به فردی مانند نسبت استحکام به وزن بالا، قابلیت جوشکاری خوب، شکلپذیری عالی و مقاومت به خوردگی نسبتاً خوب، به گونه گسترده در انواع سازهها، صنایع هوایی و دریایی، خطوط انتقال برق، وسایل نقلیه و… استفاده میشوند.درب و پنجره آلومینیومی با این پروفیل ها ساخته می شوند و به تعریف لغوی، پروفیل به معنای ثابت بودن مقطع در طولی مشخص است. در دنیای فلزات و ساخت و ساز، پروفیل انواع مختلفی دارد.یکی از اصلیترین کاربرد پروفیلها ، استفاده در ساخت درب و پنجرهها است.
انواع پروفیل آلیومینیومی
پنجره آلومینیومی ساده
پنجرههای آلومینیومی ساده در ایران با استفاده از دو نوع پروفیل پرکاربرد ST و کرونت (Coronet) هستند که پنجرههای آلومینیومی تولید میشوند و تفاوتشان در هندسه سطح مقطع پروفیل آلومینیوم آنها میباشد.
پنجره آلومینیومی ترمال بریک
بزرگترین اشکال پنجرههای آلومینیومی، عایق نبودن آنها نسبت به حرارت است. کارشناسان و تولیدکنندگان در صنعت آلومینیوم، برای رفع این اشکال نوع جدیدی از پروفیل آلومینیومی را با نام ترمال بریک به بازار عرضه کردند. پروفیلهای ترمال بریک در ساخت درب و پنجرهها کاربرد بسیاری دارند. بنابراین قسمت داخلی و خارجی پنجرهها میتواند در رنگهای مختلفی تولید شود. درب و پنجره دوجداره آلومینیومی ترمال بریک میتوانند خود را با شرایط جوی متفاوت سازگار نموده و عایق خوبی ایجاد کنند. همچنین دارای رنگهای بسیار زیبا و جذابی هستند.
پنجره چوب-آلومینیومی
پنجره چوب آلومینیومی از یک پروفیل ترکیبی تولید میشود. لایهء داخلی این پنجره از جنس چوب و لایه بیرونی آن از جنس آلومینیوم است. دو طرف این پنجرهها با مکانیسم خاصی به هم متصل میشوند و زیبایی خاصی به ارمغان میآورند. عایق بودن چوب در کنار ظرافت و استحکام آلومینیوم باعث ایجاد پنجرههای بسیار لوکس و کاربردی میشود.


کاربردهای پروفیل آلومینیومی
ساخت انواع قوطی کنسرو و بسته بندی
ساخت قاب درب و پنجره
ساخت ناودانی. پروفیل آلومینیوم ناودانی، پروفیلی است که دارای مقطعی شبیه به حرف U است.
ساخت نبشی. پروفیل آلومینیوم نبشی، پروفیلی است که دارای مقطعی شبیه به حرف L است.
ساخت نردبان. پروفیل آلومینیوم نردبان، پروفیلی است که برای ساخت نردبانهای آلومینیومی استفاده میشود.
ساخت نرده. پروفیل آلومینیوم نرده، پروفیلی است که برای ساخت نردههای آلومینیومی استفاده میشود.
ساخت لوازم مختلف پزشکی
ساخت هواساز. پروفیل آلومینیوم هواساز، پروفیلی است که برای ساخت هواسازها استفاده میشود.
ساخت بستهبندی های مختلف در صنعت داروسازی
ساخت پارتیشن اداری. پروفیل آلومینیوم پارتیشن اداری، پروفیلی است که برای ساخت و تولید پارتیشنهای اداری استفاده میشود.
تولید ماشینالات صنعتی متنوع
ساخت تجهیزات صنعتی
ساخت هیت سینک. پروفیل آلومینیوم هیت سینک، پروفیلی است که برای ساخت هیت سینکها استفاده میشود. هیت سینک، قطعهای است که برای انتقال حرارت از یک منبع گرما به محیط اطراف استفاده میشود.
و…
ویژگی های مهم profil آلومینیوم چیست؟
صرفه جویی در مصرف انرژی به دلیل پایین بودن هدر رفت گرما با استفاده از این محصول
پروفیل آلومینیوم برخورداری از خاصیت انعطاف پذیری بالا، زیباسازی محیط به دلیل داشتن ظاهری زیبا، رنگ سفید و روشن و همچنین تمیز کاری راحت و سریع آن
مقاومت در برابر فرسودگی و زنگ زدگی که به جنس این پروفیل یعنی آلومینیوم مرتبط است.
- مقالات
- آکپا, آلومینیوم, بالکن, پاسیو, پروفیل, تزاس, ساختمان, سازه شیشه ای, سقف, سقف شیشه ای, سیستم شیشه ای, نما ساختمان
- بهمن 18, 1402