اصفهان، کیلومتر10 اتوبان فرودگاه، خیابان آفاق

سیستم فریم لس

سیستم فریم لس

فهرست مطالب

فریم لس چیست ؟

فریم لس نوعی شیشه دو جداره است که در آن یکی از لایه های شیشه ای بزرگتر از لایه دیگر است. یکپارچگی و زیبایی شیشه های فریم لس موجب استفاده روز افزون آن در ساختمان های مدرن گردیده است.

درب های فریم لس اغلب براحتی و تنها با یک بار لمس دکمه براحتی کار می کنند. نوع باز شدن درها نیز با توجه به سلیقه و درخواست کارفرما خواهد بود. درب ها می توانند هم از مرکز و هم از کناره ها باز شوند. درب یا پنجره کشویی ایده آل این قابلیت را دارد که در شرایط سخت آب و هوایی نیز مقاومت کند.

انواع نمای فریم لس

سیستم فریم لس به نوع اصلی به شرح زیر تقسیم می شوند :

سیستم U Channel

سیستم U Channel ساده ترین و ارزان ترین نوع سیستم فریم لس است. این سیستم برای ساختمان های بلند مرتبه پیشنهاد نمی شود به این خاطر که اتصالات ساده ای که دارد نمی تواند وزن شیشه ها با ابعاد بزرگ را تحمل کند.

در این سیستم از اسپیسر هایی استفاده می شود که به شکل U هستند و به صورت پازلی روی لامل های آلومینومی (پروفیل) توسط لقمه های فلزی یا آلومینیومی در محل موردنظر خود قرار می گیرند.

سیستم full frameless step-unite

در سیستم full frameless step-unite شیشه ها در داخل فریم هایی قرار می گیرند که به آن ها کاست گفته می شود، سپس توسط پیچ و پرچ های مخصوص به شبکه پروفیل آلومینیومی که روی دیوارهای خارجی ساختمانی نصب شده اند متصل می شوند.

به دلیل آنکه شیشه ها درون کاست قرار می گیرند، این نوع نمای شیشه ای فریم لس از مقاومت بالایی برای تحمل بار برخوردار است. به همین دلیل، این سیستم بر خلاف سیستم U channel برای ساختمان های بلند مرتبه بسیار مناسب است.

نمای فریم لس چه مزیت هایی دارد؟

بزرگترین مزیت نمای فریم لس، گسترش فضای دید و عبور نور در حجم وسیع از خود می باشد. این نمای سراسر شیشه ای زیبایی مدرن و دلنشینی را برای ساختمان ها پدید می آورند. با این حال سهم ایمنی، عایق پذیری، سهولت در استفاده و ماندگاریشان نیز به شدت بالا می باشد و احساس رضایت را در هر فردی سبب می شود.

چهارچوب فریم لس چگونه ساخته می شود؟

قاب درب چهارچوب مخفی یا درب بدون فریم به گونه ای ساخته شده است که از طریق براکت نصب قابل اتصال به دیوار خشک باشد. منظور از دیوار خشک، عدم استفاده ملات برای مستحکم کردن فریم درب می باشد. در این روش ابتدا با در نظر گرفتن ابعاد پروفیل آلومینیوم، ساب فریم در داخل دیوار جا نمایی می شود و پس از پایان 90 درصدی نازک کاری، کلاف در فریم لس بر روی ساب فریم آهنی توسط براکت F نصب می شود.